Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cukiontológiai kérdés

2007. február 08. 11:41, mvmv komment

Zuck Indy elmélkedik: "Cukiontológiai kérdés: ha a gonosz filmesek kínozták addig a malacot, míg a malac el nem kezdett cukin nézni, akkor cukinak számít-e a malac nézése?"

Ez a malac egyébként a Malac a pácban című 2006-os filmben néz ilyen cukin. A film hivatalos weboldalára pedig érdemes ellátogatni, mert lehet ott beszélgetni egy pókkal, meg tehenekkel is.

Csekély elrettentésként íme egy mondat a film ajánlójából: "Ebben a bűbájos mesefilmben egy kismalac rájön, hogy a világon a legnagyobb hatalom a barátság ereje. Wilbur, a vakarcs kismalac ifjonti hebehurgyaságával és őszinte nyitottságával naivnak tűnik az istálló többi lakója számára, ám Charlotte, a pók szívesen fogadja barátjává."

cukiszájt malac

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása