Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Minden, amit tudni akartál a csigaszexről

2007. február 18. 07:00, mvmv komment

Vlagyimir érdeklődő csápja felülírja az ősi, "márpedig a csiga nem cuki"-ösztönt.



"Vlagyimir (és Borisz) óriáscsigák, bár még nem olyan hatalmasak, de táplálom őket. Iszonyú lassan mozognak, én pedig figyelem őket és próbálok rájönni, mit miért csinálnak. A nap nagyrészében alszanak. Nem olyan alpári sötét lények ezek szerintem, mint gondoljuk. A csigaszex intimitása például megközelíti az emberét. Nézd meg a meztelen csigákat, nagyon durva (hímnősek mellesleg, mindegy ki a férfi)" - írja a csigatulajdonos Bálint.

fotó szex csiga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása