Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Valami hózik Dániában

2007. február 28. 09:54, nak komment

Blyp - micsoda név egy macskának! - az időjárási szituációt ellenőrzi Koppenhága egyik külső kerületében. Az országot február végén rendkívüli havazás döntötte le a lábáról, ez szemmel láthatólag annyira nem zavarja Blyp-et.

Spud - micsoda név egy kutyának! - a hároméves golden retriever játszik a friss hóban Carson Cityben február 27-én. Az éjjel Nevada északi részén hullott hó vastagsága egyes helyeken az egy métert is meghaladja.

Budapesten esik.

fotó kutya macska hideg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása