Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az igazi Rómeó és Júlia

2007. március 29. 19:26, nak komment

Különös szerelem szövődött a németországi Muensterben. Az Aasee tavon lakó, Petra névre hallgató fekete hattyú tavaly tavasszal zúgott bele a nála sokszorta nagyobb, hattyú formájú pedálos csónakba.

Petra azóta egyszer sem hagyta magára választottját, sőt még télire sem volt hajlandó melegebb tájra költözni szerelme nélkül.


A párocskát a hideg hónapokra a helyi állatkertbe vitték, de most hogy beköszöntött a tavasz, az egyéves jegyespárt visszatelepítették a tóra, ahol románcuk kezdődött.

fotó szerelem hattyú

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása