Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Itt a tavasz, itt a gólya!

2007. április 03. 14:38, mvmv komment

Földes kolléga tetten érte Marcaliban a gólyát. Beszámolója lent.

Bár a nagy, nyúlánk, csontos madarak nem tartoznak a klasszikus cukik közé, mégis megemlítjük őket, már csak a magyar néplélek miatt is, ami rendszeresen ellágyul a tavasszal visszatérő vándormadarak láttán. Másrészről pedig annál tényleg kevés bájosabb dolog van, mint mikor a fiú gólya bizonytalanul és minden koncepciót nélkülöző módon szerencsétlenkedik a gallyakkal a fészekben, demonstrálandó családalapítási elhivatottságát. Mi április 2-án, a Somogy megyei Marcaliban a szokásos koreográfiát láttuk, azaz néhány percnyi bizonytalankodás után a gólya végül találomra leejtette a faágat. Érdekes, hogy a folyamat végeredménye mindig mégis egy pompás fészek lesz.

fotó gólya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása