Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szavazzon! Melyik a legcukibb húsvéti nyúl?

2007. április 08. 12:00, mvmv komment

Eljött az idő! Napok óta gyűjtjük a legcukibb húsvéti nyúl versenyre érkező fotókat, csak hogy végre elindulhasson a szavazás. Tizennégy induló közül kell dönteni, egyetlen, ám igen konkrét jellemző alapján: az illető a legcukibb vagy nem a legcukibb? Óra indul, húsvét hétfőn, 14 órakor zárul a szavazás.

Nézze meg mégegyszer az összes induló fotóját, töprengjen, majd a poszt végében található szavazógépen nyomjon egy határozottat. Köszönjük szavazatát!

Mazsola:


Puding:

Szívorrú ismeretlen:


Füge Frenki:


Tappancs:


Osztrák fű-sommelier:


Pösz:


Kajla:


Bobek:


Fluffy:


Bátor Zokni:


Pamacs:

Törpezokni:


Sir Winston Churchill


 

link

 

fotó húsvét nyúl szavazás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása