Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hétvégén már látható a kisoroszlán Budapesten

2007. május 23. 19:09, mvmv komment

A szombattól pünkösd hétfőig tartó háromnapos hétvége mindhárom napján láthatja a nagyközönség Bóbitát, az április 4-én született kisoroszlánt a Budapesti Állatkertben. Bóbitát egyhónapos kora óta a gondozók nevelik, ugyanis Mirzának, az anyjának egy hónap elteltével már nem volt elegendő teje.


"Cumiztatásra azonban már nem volt feltétlenül szükség, így Bóbita tápszerbe áztatott húst kapott az elmúlt hetekben. Az oroszlánkölyök nyugalma és zavartalan fejlődése érdekében az elmúlt hetekben Bóbita a közönség szemei elől elrejtve cseperedett, a háromnapos hétvégén azonban már bemutatják őt a látogatóknak" - szól az állatkert közleménye. A most már 5 kg-os kisoroszlán a felnőtt oroszlánok férőhelye melletti kifutóban látható szombaton, vasárnap és hétfőn is, jó idő esetén naponta 11 és 13, illetve 15 és 17 óra között.

Május 27-én vasárnap játékos családi vetélkedővel, arcfestéssel, színpadi programmal várja látogatóit az Állatkert az idei Nemzetközi Gyermeknapon. Aki szeretne, elefántot is etethet az állatgondozók felügyelete mellett.


(fotók: Bagosi Zoltán)

fotó hír állatkert oroszlán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása