Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mika és Csizma: LOVE AT FIRST SIGHT!

2007. június 25. 16:52, mvmv komment

Eszter kolléga legújabb állata, Mika és az Ikeában árusított kutyajáték, az életnagyságú rózsaszín női plüsscsizma szívetmelengető találkozása az Index szerkesztőségében.

Eszter jellemzése Mikáról: "(Kor)mika Hekinen, 4 hónapos nőstény, a diósdi rém, akinek négy hónapos korára már gyakorlott pornósztárokat meghazudtolón mély a torokhangja, de az ugatás mögött egy kicsit beszari, játékos lélek lakozik. ha valaki biztosra megmondja milyen fajták lehetnek benne, azt pirosponttal jutalmazzuk. igazi vitorlázó kutya, imádja a vizet, de egyelőre szigorúan a gazdival hajlandó csak bemenni. botok, egyebek után tojik szaladgálni, viszont pont úgy néz mint egy menhelykutya. pedig sose volt az." (Fotók: Egyed Péter)

 

fotó kutya kölyök szerkállat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása