Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egyik szemünk sír, a másik nevet

2007. június 27. 18:24, nak komment

Élénken él még a húsz évvel ezelőtti gyerekkori emlék a debreceni állatkertből: a bejáratnál egy vitrinben egy kitömött oroszlán állt, és egy külön tablóra voltak felrögzítve mindazok a tárgyak, amiket az állatkert lakójának gyomrában talált az állatorvos. Söröskupakok, pénzérmék, üvegdarabok, gyújtógyertya és mindenféle szirszar, amit a kedves látogatók bedobáltak az oroszlán ketrecébe. A bozontos hím belehalt a lenyelt és gyomrában megrekedt tárgyakba.

Az MTI mai híre szerint csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg a Nyíregyházi Állatpark új lakójának, Lioninak az életét. A fiatal oroszlánfóka nyolc darab pénzérmét nyelt le a kedves látogatók jóvoltából.

A fenti képen Györkös Ferenc gondozó azt mutatja, hogy mi mindent dobáltak még a fókák medencéjébe a felelőtlen látogatók.

Egyik szemünk nevet, mert Lioni szerencsésen megmenekült, a másikból viszont potyognak a dühkönnyek, hogy húsz év alatt semennyit nem javult egyes állatkerti látogatók értelmi színvonala. (Fotó: Kiss István)

fotó hír állatkert fóka harag

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása