Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Futóegér, aki drámaian néz

2007. július 12. 13:48, mvmv komment

"A fotókon Meriones Crassusok, más néven Sundevall futóegerek láthatók. Korall mami és Kagyló papi, valamint szerelmük első két gyümölcse. Korall nagyon aktív jószág, nagyon figyel mindenre, de sosem bántott még engem, pedig állandóan kutakodoka kölykei után. Kagyló igazi hím...egész nap csak fekszik, a gyereknevelésben (fajtája jellemzői ellenére) nem nagyon veszik ki a részét. Inkább csak heverészik a beszűrődő napsugárban, és összetett 'kézzel' alszik az itató mellett" - írja Crazy. Az alább látható példány testtartásával fogott meg bennünket, illetve azzal, hogy a prérikutyára emlékeztet, aki drámaian néz.

fotó egér

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása