Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hogy hívják kedvencét? Az amerikaiakét Max-nek

2007. augusztus 25. 10:11, mvmv komment

Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense nevét összegezte.

Az állatbiztosító elnöke szerint azért a Max vezet mindkét csoportban, mert egy szótagú, az állat és az ember is könnyen megjegyzi, valamint különbözik az alapvető parancsszavaktól. Ha továbbkattint, láthatja a top10 amerikai kutya- és macskanevet. Vajon a magyar kedvencek is egy szótagra kapják fel a fejüket? A Cukiság magánstatisztikájának megalkotásához arra kérjük, írja a kommentek közé saját kedvence faját és nevét is!

A top 10 kutyanév:

1. Max
2. Molly
3. Buddy
4. Bella
5. Lucy
6. Maggie
7. Daisy
8. Jake
9. Bailey
10. Rocky

A top10 macskanév

1. Max
2. Chloe
3. Lucy
4. Tigger
5. Tiger
6. Smokey
7. Oliver
8. Bella
9. Sophie
10. Princess

 

kutya hír macska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása