Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szőrös farok a Fehér Ház kertjében

2007. december 02. 08:03, ge komment

"Nyári amerikai utam során rengeteg édesebbnél édesebb mókust láttam, ott ugyanis sok helyen a nagyvárosok parkjaiban is tizesével rohangálnak. A legcukibbat viszont egyenesen Bush elnök rezidenciáján, a Fehér ház parkjában fotóztam. Bár a háttérben nem látszik az objektum mert a mókusra fókuszáltam, nem vicc, tényleg a Whihe House kertjében lakik" - írta nekünk Vera.

És most tessék, a megdöbbentő fotó egy huncut mókusról, aki biztosan ismeri az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnökét.

(Meddig él egy mókus? Ismerhette az előzőt? Van fa az ovális szoba ablaka előtt? Számít neki hogy ki lesz a következő elnök? Vagy mindegy, a lényeg hogy elég dió legyen?)

És Ön? Szeretne többet tudni a Fehér Házról? További fontos infókért olvassa az Index Fehér Ház blogját!

fotó bush mókus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása