Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Társadalmi célú cukiságposzt

2007. április 22. 07:12, nak komment

"Egy ifjú 'békaherceg' portréja. A kertemben él a rokonaival együtt" - írta nekünk Andrea. Levélírónk zárósorával a szívünkből szólt: "mindenkinek szólok, hogy a kétéltűek összes faja VÉDETT hazánkban. Elpusztításuk barbár tett."

fotó béka

Rara, a búvárszivattyú

2007. április 21. 13:23, nak komment

"A képen Rara, egy 3 éves elefántlány látható. Ő egy thaiföldi szálloda lakója- a vendégek legnagyobb örömére! Reggelente a lobbynál található meg, mindig készen egy kis közös játékra, sétára és persze mindenekfelett evésre!" - írja Judit levelében.…

fotó kölyök elefánt

"Öööö, meg tudjuk magyarázni"

2007. április 21. 11:57, nak komment

Eszter levelén sokáig mosolyogtunk: "a macskáim órákon át képesek bámulni a csapból csöpögő vizet. Nem tudom, miért olyan izgalmas ez számukra, talán nem vagyok elég szórakoztató társaság. Egyszer rajtaütésszerűen lefotóztam őket, ez látható a képen." A…

fotó macska

A mosoly országa

2007. április 21. 10:06, nak komment

Nevető csivavával (reméljük jól azonosítottuk a fajtát) lepett meg minket maraaa: "Amíg Ré bambul, addig Ámon igy mosolyog mindenkire" - írta levelében a két ölbekutya gazdája.

fotó kutya kölyök

Egy ölelés többet mond minden szónál

2007. április 20. 18:31, nak komment

A megható képet Borbála küldte, köszönjük!

fotó macska

Kazika, a hős nyaraló

2007. április 20. 10:45, nak komment

"Ő Kázmér az egy éves tengerimalacom. Első közös nyaralásunkat örökítettük meg ezen a fotón. A képen nagyon vagány, de két métert se lehetett eltávolodni tőle, mert azonnal futott utánunk..." - írta Mesi levelében. Remek plein air tengericoci portré, Mesi!

fotó tengerimalac

Halálos fenyegetést kapott a világsztár jegesmedvebocs

2007. április 19. 23:42, nak komment

Utolérte a sztárok sorsa Knutot, a berlini állatkert világhírű jegesmedvekölykét. Szerdán megkapta első gyűlölködő levelét, derül ki a The Sun híréből. A berlini állatkert április 18-án egy faxot kapott, amiben annyi állt: "Knut halott. Csütörtök délben." Az állatkert…

fotó állatkert jegesmedve

Fenn hordja az orrát

2007. április 19. 13:27, nak komment

Lipilee húsvét vasárnap osztotta meg velünk ezeket a képeket. A mi kedvencünk a kissé arisztokratikus póz: Lee kolléga kedvence pedig ez, mi pedig csak nagyokat bólogatunk:

fotó húsvét nyúl

Put your mancs up in the air

2007. április 19. 08:16, nak komment

...and wave 'em like you just don't care! Anita Nyíregyházáról küldte lazán fetrengő macskájáról ezt a képet. Thx!

fotó macska

Csak hogy ne feledjük...

2007. április 19. 06:49, nak komment

... hogy a disznó évében járunk: A szundikáló, összebújó kis vaddisznókról készült szívmelengető képet Peter Wattsnak köszönjük. 

fotó disznó vaddisznó

A nagy védelmező

2007. április 18. 22:43, nak komment

Első felületes pillantásra nem igazán értettük, hogy miért küldött nekünk T0m69 egy plüssállatról képet, amikor tőle valódi szőrmókokat szoktunk meg. Aztán kicsit lejjebb csúszott a pillantásunk... A két plüssállat története T0m69 tolmácsolásában, röviden: "Őt…

fotó kacsa

Ördögi pihék

2007. április 18. 22:21, nak komment

"A vidék legcukibb csibéi címre pályázunk, a mellékelt képekkel. A fekete egyébként Ördög névre hallgat" - írta levelében Móni. Mi pedig ezúton kiosztjuk a kis gonoszkának a dobogó első fokát.

fotó csibe

Az erő veled van, Fifi!

2007. április 18. 21:20, nak komment

Íme a You Tube legújabb sztárja, a fénykarddal mesterien bánó Jedi lovag. A második videón a sötét oldal megkísérti Scootert. Mestere - Darth Siberius - feltöltötte a Flickerre Scooter ifjú padavánkorában készült képét is. A midicukiság-szint szemmel láthatóan az…

videó kutya

Puding megkapta amit megérdemelt

2007. április 18. 21:03, nak komment

Dénes a minap szerkesztőségünkben járt, hogy átvegye a húsvéti nyúlszépségversenyünkön taroló Puding jelképes trófeáját, egy zöldségekből összeállított kosarat. Mi Dénes lelkére kötöttük, hogy a díj átadásáról feltétlenül készítsen egy képriportot és ossza…

fotó húsvét nyúl

Egynapos elefántbébi Kölnben

2007. április 17. 15:53, mvmv komment

Egynapos elefántbébi lépked szorosan anyja mellett a kölni állatkertben április 17-én. A borjú neme egyelőre még nem ismert. (fotó: Frank Augstein)

fotó kölyök elefánt

Jobban van Knut: a szemfoga miatt voltak fájdalmai

2007. április 17. 14:57, mvmv komment

Jobban van Knut, a berlini állatkert négyhónapos jegesmedvebocs-sztárja, így egynapos elzártság után ismét mutatkozhat a közönség előtt, igaz, egyelőre naponta csak kétszer egy órára. Mint Andre Schüle, az állatkert orvosa kedden közölte, a jegesmedve ismét élénk, úgyhogy…

hír állatkert jegesmedve

Háromhetes szumátriai kistigrispár

2007. április 17. 13:01, mvmv komment

Összedugja fejét az ausztrál Gold Coast-i Dreamworld állatkert két újszülött szumátrai tigriskölyke. A kicsinyek március 31-én születtek. (fotó: Dave Hunt)

fotó állatkert kölyök tigris

A világ legviccesebb vizslafotója

2007. április 16. 14:17, nak komment

A vigyori vizslakölykökről álmukban készített fotót Vera küldte, köszönjük szépen!

fotó kutya kölyök vizsla

Extrém alvásgyakorlatok

2007. április 16. 10:09, nak komment

Silver és Goldie, a két nyolc hónapos görény igazán érti a módját a durmolásnak. Egyértelmű: ők is a szinkronalvás mesterei. A képeket T0m69 küldte, olvasónk azt is megosztotta velünk, hogy Silver (fent) kislány, Goldie (alant) pedig kisfiú.

fotó alszik görény

Napfényfül 3.

2007. április 16. 06:54, nak komment

Lassan külön dossziét nyitunk a fényáteresztő fülű macskáknak, ezúttal egy fiatal egyednél figyelhetjük meg a jelenséget. A képet Myrmelie-nek köszönjük szépen!

fotó macska napfény kölyök fül

süti beállítások módosítása