Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

CuteOverload: "A Világbéke-hörcsög a kedvencem"

2007. február 18. 13:18, mvmv komment

A 2006-os webes Oscar-díjnak számító Webby közönségdíjasa, a cukitematika ősanyja, a Cukiság példaképe a CuteOverload. Meg Frost szerkesztővel készített mini-interjúnkból kiderül, melyik a leggyakoribb és melyik a legcukibb cukifotó a CuteOverloadon, és miért adja valaki…

hörcsög cukiszájt meg frost

Van-e ennél jobb hely a világon?

2007. február 18. 13:18, nak komment

Az tisztességben megvénült házimacskák a megmondhatói, hogy nincs jobb mint egy napsütötte virágládában elterülni. Sáriék csaknem húsz éves kedvence is alig látszik ki az elmélyült szundiból, szinte hallani a permanens dorombolást.

fotó macska

Csatornamacska

2007. február 18. 13:16, nak komment

Kriszta (saját bevallása szerint hivatásos cukiságrajongó) cicája a jelek szerint nem aggódik amiatt, hogy egy kiadós eső kiöntheti vackából:

fotó cica

Tündéri gyerekrája

2007. február 18. 13:14, nak komment

Zoltán a lisszaboni Oceanografia tengeri állatkertben szembesült azzal, hogy még a legkülönösebb tengeri herkentyűk is lehetnek cukik. Nem vagyunk benne biztosak, de a kis mosolygós rája feltehetőleg egy tüskésfarkú egyed.

fotó kölyök rája

Philipke lakomája

2007. február 18. 13:12, nak komment

Áron csíkos hátú mókusa feltehetőleg két dolgot szeret igazán: megtömni a pofazacskóját, majd elnyúlni kiadós lakoma után. Szerencsénk van a képekkel, a kis burunduk ugyanis ritkán ilyen nyugodt, tudtuk meg Árontól.

fotó csíkosmókus pofazacskó

Képes járni a vízen

2007. február 18. 11:06, mvmv komment

Megrázó erejű felvétel! Subba Zsazsa Muki elnevezésű kutyája képes a mintás gyerekmedence vízén járni, és szívesen be is mutatja. Szupervicces kutyavideó.

videó kutya szerkállat

Minden, amit tudni akartál a csigaszexről

2007. február 18. 07:00, mvmv komment

Vlagyimir érdeklődő csápja felülírja az ősi, "márpedig a csiga nem cuki"-ösztönt. "Vlagyimir (és Borisz) óriáscsigák, bár még nem olyan hatalmasak, de táplálom őket. Iszonyú lassan mozognak, én pedig figyelem őket és próbálok rájönni, mit miért csinálnak.…

fotó szex csiga

A legcukibb rajzfilmfigurák 1.: Malacka

2007. február 17. 13:00, mvmv komment

Vigyázat, személyes leszek: legkorábbi, cukisággal kapcsolatos emlékem Malacka, amint  éppen felkapja a szél, de ő nem nagyon örül neki. Ezért lett a legcukibb rajzfilmfigurákat listázó sorozat első szereplője. Malacka cukiságát külleme és gyermeki lénye mellett a…

disznó malac malacka rajzfilmfigura

A rejtélyes dobozfüggőség

2007. február 17. 11:20, nak komment

Mindenki (de tényleg) tudja, akinek valaha volt dolga macskákkal, hogy érthetetlen vonzódással viseltetnek a dobozok iránt. Rita macskái, Matyi (a szürke) és Horáció (a vörös) nem kivételek ez alól.

macska cukiszájt doboz

Vologya és a mamapótló

2007. február 17. 09:14, nak komment

Ági elegánsszürke cicája seperc alatt belopta magát a szívünkbe: Vologya (már a neve is megkapóan édes) feltehetőleg még nagyon hiányolja az igazi mamáját, legalábbis erről árulkodik szomorkás nézése. Reméljük hamar megszokta a jókora rózsaszín mamapótlót. 

fotó cica kölyök

Sweet dreams

2007. február 17. 08:08, nak komment

Bevalljuk, Ida macskája sokban hasonlít ránk: Teljes erőbedobással aludni, ez a mi specialitásunk is. 

fotó macska alszik

Szőrgömböt találtunk + verseny

2007. február 16. 21:16, mvmv komment

Kap valami ajándékot az a kedves olvasó, aki leghamarabb megmondja, hogy Katalin tengerimalacának mit keres a szájában A) három darab nyelv, B) a saját jobb mellső lába, C) egy csirke lába. Amúgy ez a meglepően zavart, punk példány a korábban már bemutatott szerelmes…

fotó tengerimalac

A fékevesztett bulizó

2007. február 16. 20:59, nak komment

"A macskák is szoktak bulizni ..." - írta Edina levelében, amihez az alábbi képet csatolta Dagi névre hallgató macskájáról. Nem tudjuk Önök hogy vannak vele, mi gurultunk a nevetéstől.

fotó macska szilveszter

A bűntudatos nézés kiskátéja

2007. február 16. 20:55, nak komment

Füge, Levente kutyája mindent tud arról, miképp kell bűntudatos képet vágni. Kertesi Lászlóné kedves olvasónk pincsije sem ma kezdte a lelkiismeretfurdalásos tekintet gyakorlását.

fotó kutya nézés

Cseppet sem csípős

2007. február 16. 20:52, nak komment

Marcsi képe az azonosítatlan fajtájú öthetes kutyusáról megér egy pillanatnyi mélázást. Csili öt hetes, és Pécsett éli a kölyökkutyák kellemes életét.

Negyvendekás makigyerek

2007. február 16. 07:00, mvmv komment

Freya gyűrűsfarkú maki, 2006 tavaszán született a Budapesti Állatkertben. Júniusban látogattuk meg, akkor szőranyán, a rókának álcázott farkason töltötte ideje meghatározó részét. Freya amúgy utálja a banánt. (fotó: munkvera)

fotó maki majom

Archív sün, barátjával a rókagallérral

2007. február 16. 06:28, mvmv komment

"Ez a mi  némileg domesztikált - gyerekkorától nevelt - sününk 1995-ből, haverjával a Rókica nevű gallérral. Hogy ővele lehessen, naponta két kurvamagas lépcsőn küzdötte föl magát. Remélem, még él valahol a Gerecse legmagasabb pontján, mint egy…

fotó sün róka

A zsákmány

2007. február 15. 15:21, nak komment

Sajnos olvasónk - kopexy - nem osztotta meg velünk levelében, hogy ki szerepel az alábbi képeken, így csak magáért tud beszélni ez a két portré. Feltételezésünk szerint a két fotó közt eltelt jó pár hónap, mialatt a kis kölyökkutyából tapasztalt karakteres halászkutya lett.

fotó kutya kölyök

Samu és Lajos országos haverok

2007. február 15. 15:02, nak komment

Elképzelhetik, Krisztáéknál mekkora hancúrozásokat csaphat le a kis westie és pajtása a huncut tigriscsíkos cica. A kép csak egy kiragadott pillanat, de a két zsivány tekintet mindent elárul: A második kép a pihenés édes pillanatát örökítette meg:

fotó kutya cica kölyök

Őfensége szőrmókja

2007. február 15. 13:43, nak komment

Jól meg kell nézni, hogy a képen melyik szőrmóknak kell tejet adni, még a figyelmesebb szemlélőknek is csak a kikandikáló vonalkódcédula nyújt némi segítséget. Zoltán küldött egy egész képsorozatot házikedvencéről és a vele flörtölő csupaszőr játékkutyáról.…

fotó macska perzsa

süti beállítások módosítása