Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Boldog születésnapot Cukiság!

2008. január 24. 14:59, mvmv komment

Ezt is megértük, itt az első születésnapunk, 2007 január 24.-én 14.59-kor publikáltuk az első posztot. Akkor született ugyanis Layla, a Budapesti Állatkert orrszarvúja, és akkorra halmozódott fel az Index belső, vállalati levelezőlistáin az a rengeteg cuki fotó, amiről úgy gondoltuk, érdemes az olvasóknak is megmutatni. Ma már napi sok tucat fotót kapunk, amit ezúton is nagyon köszönünk és napi sok sok ezer ember nézi a Cukiságot. Legyen ez továbbra is így, mindenki kattintson sokat és mindenki küldjön minél cukibb fotókat. (A kommentekben pedig lehet adni tanácsokat, hogy mi legyen másképp, mi legyen ugyanúgy a blogon, aztán vagy megfogadjuk, vagy nem.)

Ünneplésként pedig tekintsék meg ezt a videót, amelyen állatok köszöntik egyéves születésnapján az orrszarvút és a Cukiság blogot:

 

 

Petyának köszönjük a videót.

videó orrszarvú cukiszájt szolgközl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása