Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Beszédes tekintet

2008. január 26. 16:48, robina komment

Persze, természetesen van pár százalék különbség genetikailag, de azért a tekintet biztos ismerős azoknak, akik már láttak kisgyereket. A gorillák egyébként Közép-Afrikában élnek, számuk aggasztóan alacsony.

Kommunikációs képességük igen fejlett. A Kaliforninai Állatkertben élő Koko nevű nőstényt több mint hatszáz süketnéma kézjelre tanították meg, amit aztán ő maga továbbfejlesztett, és valódi nyelvként használt.


És végül egy jótanács.

Ha véletlenül találkozol egy gorillával, és az a mellét verve, mind a két méter magasságával és 300 kg súlyával feléd rohan, NE mozdulj. Csak akkor nem lesz bántódásod.

Felelősséget semmilyen sérülésért nem vállalunk!

A gorillababa képét a cukiság családi albumába helyezte a száguldó fotós.

fotó majom gorilla

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása