Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Így alszanak a vizslák, meg így is

2008. január 31. 14:24, mvmv komment


Leplezetlen reklám következik, a nagyszerű vizslablog, a Rozsdás után még nagyszerűbb szakblog született, Rozsdás tulajdonosainak szerkesztésében: a Vizsla Alvópóz Verseny című. "Ők nem kutyák, hanem Vizslák - punnyadozni is vizsla-módra szeretnek. Ez a blog róluk, illetve a számtalan alvási stílusról szól, beküldött képeitek és leírásaitok alapján, hogy aztán közösen eldönthessük majd, melyik kutty rendszeresítette a legrafináltabb, legkacagtatóbb, legelérzékenyítőbb, legsatöbbibb fekvőpózt" - fogalmaz a szájtleírás és mi izgatottan várjuk a fejleményeket. Majd beszámolunk a verseny győzteséről is, már ha lesz győztes. Addig is, nézzék meg itt.


fotó kutya cukiszájt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása