Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A februári cukipólót az alvó macska nyerte

2008. március 04. 14:50, mvmv komment

Morzsa: Alvó macska

Februárban legtöbben Morzsa nevű felhasználónk alvó macska című képét nézték meglegtöbben (635-en) az Indafotón, ezért ő nyerte a Cukiság pólót. Azért a második és harmadik legnépszerűbb fotót is megmutatjuk, ezeket Bazsa fotós készítette (a macskás, mopszos csendéletet 493-an, a kiplaccsant mopszot 465-en látták). Gratulálunk, Morzsa az Index szerkesztőségében átveheti pólóját, vagy kiküldjük neki postán.

bazsa: 5 Tobbiekkel alszom

bazsa: 4 Igy is tudok aludni

 

ITT AZ ÚJABB LEHETŐSÉG CUKISÁG PÓLÓHOZ JUTNI!



A cuki képeket nagyon szeretjük és mindig nagyon várjuk, mert tudják: akarunk mindent, ami cuki. Szeretünk pólókat is osztogatni, úgyhogy összekötve a kettőt már csak pár dolog van hátra:
  • töltsék föl kedvencük képét az Indafotóra (kizárólag saját készítésű fotókat tudunk elfogadni)
  • adják meg a cukiság címkét, amitől automatikusan kikerül oda balra, az oldalsávba
  • a leírásához írják be a kép címét, esetleg még bármit amit a képről tudni kell, a beállításoknál pedig adják meg az e-mail címüket
Minden hónapban a legtöbbször kattintott kép gazdáját megajándékozzuk egy pólóval. Töltsenek és nyerjenek velünk!

 

fotó kutya macska cukihónap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása