Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nevet keres a Homár új kutyája!

2008. március 19. 11:57, ge komment

"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.
 
"Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve igen büdös részletekkel, a lényeg, hogy már szerelembe estem, viszont nem tudom hogyan szólítani érzelmeim tárgyát, merthogy nincsen neve. Arra kérném tehát azt, akinek van rám, illetve egy aranyos szukára 5 szabad perce, hogy pörgesse végig ezt a pompás, übercuki slidesowt, ami az utolérhetetlen nak műve, aztán mondjon egy nevet, ami az eszébe jut. Vagy többet. Van jutalom is: egy póló, a kutya legjobb képével, körben az "Örökre hálás vagyok neked a nevemért, *Morzsi*" felirattal. És ez nem vicc."



És ez biztos nem az, a Homár sosem viccel, úgyhogy fel kedves olvasóink a jutalomért és a dicsőségért! A kommentekben várjuk az ötleteket!

kutya kölyök szerkállat szolgközl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása