Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mamagáj lett a papagáj!

2008. március 26. 16:00, ge komment

„Csipike és Csupika másfél éves hullámos papagájok. Két kudarcos próbálkozás után ez az első sikeres fészkelésük." geszter: papag2

"Benőke március 4-én, Döncike 6-án, Rezsőke 8-án, Malvinka 11-én bújt ki a tojásból. Csipi Mama a csőréből, begytejjel táplálja őket. Néha besegít Csupi Papa is – de ő majd később, nagyobb korukban veszi át a fiókák etetését” - írta meg nekünk Csipcsup – azaz Ági a fészekaljnyi kispapagáj történetét.
geszter: papag

fotó fióka papagáj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása