Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Magyar gólyát is leshetünk webkamerán

2008. május 05. 07:56, mvmv komment

Korábban megmutattuk azt a németországi oldalt, ahol bekamerázott gólyafészkeket mutatnak, most megtudtuk, hogy Magyarországon, Darányban is van ilyen.



"Arra még nem vettem a bátorságot, hogy küldjek is nektek a halaimról illetve az örök vadászmezőkön nyugvó kutyikámról képet, de most ez a külföldi gólya portál felbuzdított. Nálunk is van "gólyaleső" Darányból. És egy kép onnan a mellékletben. Úgy látszik a német gólyák fürgébbek, mert itt még nem keltek ki a tojások. Hátha valakit érdekel a honi gólya show is" - írja Edit.

fotó hír gólya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása