Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Koboldmakik Boholon

2008. május 10. 14:46, mvmv komment



Orsi és Marci halált megvető bátorsággal bemászott a vadasparkba a fülöp-szigeteki Boholon, csak azért, hogy megtekintsék a sziget nevezetességét, a koboldmakit. "Koboldmakikat Boholon sokfelé lehet látni, ám mi direkt el akartuk kerülni az olyan helyeket, ahol kis ketrecekben tartott példányokat lehet birizgálni és fényképezgetni. Inkább lelkiismeretes turistaként úgy döntöttünk, hogy a koboldmakikat nem rabszolgaként, hanem relatív kényelemben tartó egyetlen helyet, a Tarsier Visitors Centre-t keressük fel. A tarsier az a koboldmaki angolul" - írják Ázsia-körüli blogjukban. További fotókért és koboldmaki-feltérképezés izgalmas történetéért kattintsanak ide, a Khívától Keletre című blogra.

fotó maki majom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása