Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Íme Dugó, az iciripiciri pókocska - Ő cuki?

2008. május 30. 13:03, ge komment

"Nem bírtam megállni, hogy le ne fényképezzem Dugót, az iciripiciri egy hónapos madárpókot és el ne küldjem nektek! És igen, az egy 1 forintos mellette. Ő egyébként egy Grammostola rosea red color form madárpókocska, és ha kb 5 év múlva megnő, így fog kinézni" - írta nekünk Gabi, a cukiságolvasókat várhatóan erősen megosztó levelét.

geszter: dugo
 

"De most még kicsike, és szerintem nagyon cuki!" - tette hozzá. És akkor most nézzük, mit gondolnak a pókkérdésről olvasóink.

fotó pók kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása