Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Irodánk új dolgozói: két roborovszki törpehörcsög

2008. augusztus 28. 15:27, ge komment

geszter: 8naposak

"Az irodánkban az egyik polcon állt egy lakó nélküli akvárium. Tartottunk egy szavazást arról, hogy halat vagy hörcsögöt szerezzünk be irodai kedvencnek. A hal nyert szoros versenyben, de mivel egyik halrajongó sem hozott halat a kiszabott határidőn belül, ezért két roborovszki törpehörcsöggel emelkedett a dolgozók létszáma. Több körös újabb szavazás eredményeként a Töki és Szotyi nevet kapták. Kb. három hete pedig 5 kishörcsöggel örvendeztettek meg minket, és ezzel jócskán le is köröztek minket a munkavállalók toborzásában" - írta a cukiságnak Judit.

geszter: 12naposak

"A kicsikről csatoltam be 5 képet különböző életkorokból. A 18 napos képen jobb oldalon a szélső gombóc az anyuka, Szotyi, és mellette pedig az egyik kis pöttöm éppen az üveget nyalogatta álmában, szóval az a pirosas folt egy 18 napos hörcsögnyelv felkenődve az üveg falára."

geszter: 15naposak

geszter: 18naposak

fotó hörcsög kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása