Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kisegér bújik a nagypatások árnyékában

2008. szeptember 24. 08:05, mvmv komment

"A Szavannakifutóhoz tartozó, 2500 négyzetméter alapterületű istállórendszerben nemcsak a nagypatások, orrszarvúak, zsiráfok, antilopok és gazellák istállói kaptak helyet, hanem – egy e célra kialakított terráriumsorban – az afrikai szavannák élővilágának apróbb termetű képviselői, köztük ízeltlábúak, hüllők és kisemlősök is. Az egyik ilyen terráriumban kaptak szállást a csíkos fűegerek. Ezek az apró, a házi egérnél alig valamivel nagyobb kisrágcsálók nemcsak roppant fürgék, hanem elképesztő méretű ugrásokra is képesek. Csíkos bundájuk segítségével a magas, száraz fűben remekül el tudnak rejtőzni a ragadozók elől. A fűszálakból egyébként fészket is tudnak maguknak készíteni", fogalmaz a budapesti állatkert közleménye. (fotó: Bagosi Zoltán)

fotó egér állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása