Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Loboncos lovak lazulnak lelkesen

2008. október 15. 14:03, mvmv komment

 

"Nyári lovas képeinket szeretném megosztani veletek. Izlandon készültek,a lazuló lovakról. Az izlandi lóról néhány szóban: a legszembetűnőbb különbség a magyar lovakhoz képest, hogy alacsonyabbak, zömökebbek (130-150 cm magasak). Szeretnek a földre lefeküdni, amint az a képen is látszik. (Nem betegek, csak napoznak) Van egy speciális járási módjuk, izlandiul 'tölt' - nek nevezik. Ránézésre vicces, utazni viszont kényelmes, még a kezdő lovasoknak is. Nagyon sok fajta színben előfordulnak, feketék, fehérek és tarkák. És persze nagyon szépek. Aki többet akar tudni, az kérdezze meg a Wikipediát" - írja Olga.

fotó röhög alszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása