Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rettenetesen cuki tengerimalacok!

2008. október 31. 07:23, ge komment

geszter: theo4

"Észrevettem, hogy az oldalon már régen volt tengerimalacos poszt" - kezdte levelét Viktória, de szemeink előtt már összefolytak a betűk, mert megláttuk a csatolmányokat...

"Ma fotóztam a múlt héten született piciket, és gondoltam küldök róluk pár képet. Külön az egyik kis csöppségről is, aki igazi rettenet" - folytatta, de mi tudjuk hogy azt a rettenetet nem is igazán úgy gondolta, mert jelenleg nem tudunk elképzelni cukibb, aranyosabb, zabálnivalóbb dolgokat a Földön, mint a képen látható veres kis tengericocik. Meg vagyunk véve.
geszter: theo2
geszter: theo3
geszter: theo1

 

fotó tengerimalac

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása