Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hármas selyemmajom ikrek születtek Veszprémben

2008. november 19. 07:19, mvmv komment

A kicsik nagycsaládba érkeztek, hiszen januárban anyjuk már négyes ikreket is világra hozott. A mama, aki tavaly a győri állatkertből érkezett Veszprémbe, jól érzi magát új helyén, hiszen vemhessége alatt még azt is megengedte gondozójának, hogy a hasát simogassa. A kis majmok még nem mozdulnak anyjuk mellől, de már megmutatják magukat az állatkertbe érkezőknek. A kicsik még szopnak, de később előszeretettel fogyasztanak majd tücsköt, bogárlárvát és lisztkukacot, de szívesen kóstolgatnak gyümölcsöket is. A selyemmajom a természetben 15 fős csoportban él, amit általában a szülők és a gyerekek alkotnak. A nőstény 150 napos vemhesség után hozza világra utódját, jellemzően kettes ikreket. Eredeti élőhelyük Északkelet-Brazília. (forrás: Független Hírügynökség)

fotó állatkert majom kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása