Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Koszban hempergő macska lett a novemberi sztár

2008. december 03. 09:05, ge komment

Novemberben ösrvezér képe volt a legkattintékonyabb, cukiság címkével megjelölt kép az Indafotón (1331 megtekintés), így övé az újabb cukipóló. Gratulálunk!

Második helyen nak minitacsis képe végzett, ugye mondtam, hogy ő lesz a kisállatvásár sztárja! De mivel nak kolléga, profi és az összes képe szerepelt a posztunkban, ezért most finoman letessékeljük a dobogó második fokáról. Helyére ismét örsvezér lép ezzel a fotójával, ahogy a bronz érem is őt illeti meg. Ebben a hónapban kettőjük képei voltak a legkattintékonyabban, de vajon decemberben ki lesz a legjobb?

Töltse föl fotóit az Indafotóra, lássa el cukiság címkével és nyerje meg Ön a menő cukipólók egyikét!

fotó cica macska cukihónap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása