Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fajok barátságát hirdetjük! (Vagy inkább beletörődését.)

2008. december 04. 12:00, ge komment

"Két, általam készített fotót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, Kira nevű kismacskám és Poisson nevű aranyhalam közös fényképeit" - kezdte levelét Anikó és már előre megnyugtatunk mindenkit: nem horror lesz a végekifejlet.

geszter: Kira-Hal-2

"A Poisson (franciául halat jelent) nevű aranyhalat a férjem kapta a barátaitól születésnapjára, a Kira cicát pedig én kaptam később a férjemtől az elmúlt karácsonyra ajándékba. Az akkoriban 5 hónapos Kira azonnal játszópajtásául fogadta a halacskát – vagyis megpróbálta szegény halat kipecázni. Biztonsági intézkedéseket voltunk kénytelenek bevezetni: az akváriumra először egy rács, majd súlyos könyvek kerültek."

geszter: Kira-Hal-1

"A heves barátság pár hónap múlva megszelidült, és Kira cica megelégedett azzal, ha az akvárium mellé heveredve figyelte a békésen úszkáló halpajtást."

cica macska hal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása