Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Elveszett Reno, a vakvezető kutya

2008. december 13. 08:15, ge komment

Eltűnt vagy ellopták Józsi bácsi hű társát Renót. Reno egy barna golden retriever, barátságos herélt kan, kiképzett vakvezető, évek óta segíti gazdáját. 2008. dec. 12-én délután 5 óra körül Bp. XIV. kerületében, a Hermina út 47. (Vakok Szövetsége) előtt veszett nyoma. A furcsa az, hogy nem az az elkóborlós fajta. Volt rajta nyakörv, azonosító, vakvezető jelzés (vöröskereszt, csengő). Aki tudja hol van, hívja gazdáját: 1/7877848 ; 20/5270413

Update: Reno megkerült! Apolci kommentje szerint előkerült a kis csavargó, részletek itt. Örülünk neki, de azt továbbra sem értjük, hogy miért is nem lehet vakvezető kutyát bevinni a Vakok Szövetségének épületébe.

geszter: reno

"Ha cukinak találjátok Renót, és kiteszitek, akkor szegény Józsi bácsinak is segítetek, aki már siratja elveszett kutyáját. Előre is kösz a segítséget!" - írta nekünk Vince és mivel tudjuk, hogy egy vakvezető kutya mekkora érték és segítség a gazdájának, és pláne hogy Reno ölelgetnivalóan cuki és okos, szívesen posztoljuk. Reno, reméljük hamarosan előkerülsz!

fotó kutya hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása