Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az arcnélküli kutya orra

2008. január 13. 11:32, ge komment

A magyarázat nélkül érkezett fotón látszólag egy olyan kutya van törülközőben, aki cuki. Ennél többet mi sem tudhatunk biztosan. 

fotó kutya

Deguszunya kilógó fogakkal

2008. január 12. 16:33, ge komment

Janótól kaptuk ezt a videót, aki szerint túl kevés anyagunk van alvó degukról, ezért küld egyet a saját kis kedvencéről, Somáról.

videó degu

A porszívózó mopsz és testvérei

2008. január 12. 08:43, ge komment

"Volt egy alom mopszom" - írta nekünk Kitu. "Öten születtek, hármat megtartottunk a mama mellé."  A képeket elnézve az ellágyulást tökéletesen érthető. "Állítólag ők a természet bohócai. Egy mopsszal együtt kell élni és hamar rájön az ember,…

fotó kutya

Puki unja a tanulást

2008. január 11. 15:56, ge komment

"Őfelsége, Puki, a macskánk igazán okos és gyorsan tanuló állat. Ilyenkor vizsgaidőszakban azonban gyakran láthatjuk, hogy jegyzetei között turkálva megereszt egy hatalmas ásítást, hogy aztán folytassa a magolást" - írta Levi. De ugye tudjuk hogy nem ő az első Puki…

fotó cica

Knutnak vége, itt van Knutschi

2008. január 11. 08:43, mvmv komment

A berlini állatkert szupersztárja Knut felnőtt (itt meg lehet nézni, milyen volt kicsinek és milyen most), de sebaj, itt az utánpótlás. A nürnbergi állatkertben január elején ugyanis megszületett az a nőstény jegesmedvebocs, akit egyelőre Knutschi-nak (magyarul Knutka) becéznek. A…

fotó videó hír állatkert jegesmedve kölyök knut

Barátom az ellenségem II.

2008. január 10. 16:55, ge komment

"Ezen a képen is ehhez a poszthoz hasonló dolog történik. Jenő és a macska rendszeresen így alszanak, főleg ilyen téli hidegek idején" - írta nekünk Gyula.Mi mondjuk egy egeret eléggé hiányolunk a kupac tetejéről.

fotó kutya cica

Büdi szőrzsák zokniban

2008. január 10. 07:04, ge komment

"Ez itt a szüleim vénséges vén pulija, Ernő. Hogy miért visel zoknit, az anyukám leveléből kiderül. Remélem tetszik a kép és kiteszitek, anyukám odalenne, imádják ezt az öreg büdi szőrzsákot" - írta nekünk Luca. És mivel Ernő határozottan cuki ebben a decens kis…

fotó kutya

Pöttyös ló és a tekintet

2008. január 09. 15:37, mvmv komment

"Ezt a jópofa pöttyös lovat Ausztriában fotóztuk. Egyszerűen nem bírtunk egymással betelni" - írja Judit, amit nem is csodálunk. A jobboldali felvételen az illető pöttyös tekintetéért pedig a neves "értelmetlen tekintet" díját adományozzuk.

fotó

Egy alvó nyuszi hangja

2008. január 09. 08:17, ge komment

Nincs tovább, befejezzük, vége. Megtaláltuk a világegyetem legcukibb videóját, minden cukik cukiját, a cukiság megtestesítőjét: az álmában müszmögő, rágcsáló, nyüszögő fehér nyuszit. Hangerőt föltekerni, zsebkendőket előkészíteni. Tessék. 

nyúl videó nyuszi

Mentse meg a madarak életét, de ne morzsával!

2008. január 08. 16:06, mvmv komment

A hirtelen leesett hó és a ráfagyott ónos eső még nagyobb erőpróba elé állítja madarainkat a tél közepén. A természetvédő szakemberek, számos helyen segítik a ragadozómadarak túlélését: halastavainknál telelő rétisasok például rendszeresen kapnak haldögöt a téli…

fotó hír madár

Közeli kutyaorr tényleg cuki

2008. január 08. 07:11, mvmv komment

"Láttam a "közeli orr az cuki" postokat, és íme, az én kutyám orra közelről" - írja Ben és felvételével a fenti tétel újra bizonyosságot nyert.

fotó kutya orr

Barátom az ellenségem

2008. január 07. 16:00, ge komment

A képen egy tálból cseresznyézik issza a tejecskét Márti két kis kedvence: Berci és Moszi. 

fotó kutya cica

Szafi, a nyüzsgő kiskutya classic

2008. január 07. 08:09, ge komment

Nem kígyó, mégis a saját farkába harap, mi az? Hát persze hogy Szafi, Attila örökmozgó kutyája! Az örökmozgóságáról pedig ez a videó tanúskodik:  

fotó videó kutya

süti beállítások módosítása