Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Holly, máltai szőrcsomó

2008. szeptember 21. 15:09, mvmv komment

"Ő egy kutty Máltáról, igazából a nevén kívül - Holly - nem sok mindent tudok róla, de nagyon aranyos és barátságos volt", írja Maya.

fotó kutya

Legcukibb hasszerkezet

2008. szeptember 20. 07:31, mvmv komment

"Úgy érzem az alábbi fotósorozatot megérdemli a Cukiság Blog. A képeken Marci kutyám látható, amint batyu-kutya szerepben próbálja ki tehetségét 8 hetes korában. Természetesen a táskában frissen mosott ruhaneműk voltak előkészítve az utazásra, de ez nem érdekelte…

fotó kutya alszik

A póniló kiscsikója a cukiság a négyzeten

2008. szeptember 19. 07:25, mvmv komment

"Ha egy póniló cuki, akkor a póniló kiscsikója a cukiság a négyzeten. Győri állatkertben találkoztunk ezzel a tündéri pónicsikóval", írja Nándibá. Nekünk a póni valahogy mindig furcsa képződmény volt, de úgy tartjuk, a mesterséges állat is lehet cuki.  

fotó kölyök

A tengerimalacok, akiktől sírunk: Szafaládé és Tökmag

2008. szeptember 18. 15:15, ge komment

"Már régóta be akartam küldeni nektek a két tegerimacimat, de csak most jutottam el idáig. Szafaládé (relatív színes) meg a pici Tökmag. Az egyik képen éppen az ablakban ülnek és bámulnak a hüjék" - írta Becci, de igazából bármit írhatott volna, mert amióta…

fotó tengerimalac

Egy macskatesten három fej

2008. szeptember 18. 07:18, mvmv komment

Nem háromfejű macskáról van szó, hanem három összegabalyodott gyerekkandúrról, amelyikeknél nem lehet tudni, hol kezdődik az egyik, és hol ér véget a másik."Szeretnék megosztani néhány bájos képet három megmentett kiskandúrunktól, az anyaállat eltűnt (szerintünk…

fotó macska kölyök

Székesfehérvár legcukibb cicái

2008. szeptember 17. 15:00, mvmv komment

A Macskatévé cicaügyben Székesfehérváron járt. Ez a kifacsarodott példány a tévések egyik kedvence a sok közül. 

fotó hír macska

A cicus és a robot tánca

2008. szeptember 17. 07:41, ge komment

"Ez egy Artu Detunálál is édibb kis robot, egy mozgó zenelejátszó, ami incselkedik a cicával, olyan, minta felkérné táncolni. A cicus meg megsimogatja időnként, nagyon aranyosak" - írta nekünk Netti.

videó cica macska

Nyári nosztalgia ültetett macskával

2008. szeptember 16. 15:00, ge komment

"Horvátországi nyaralás közben lőttem. "Házicica cserépben - csendélet" Használjátok egészséggel" - írta nekünk Yasha és mi most odaképzeljük magunkat a cica helyébe és attól egy kicsit jobb.

fotó cica macska

Egy kis pöttöm, a kutyabarát cica, az összebújt ikrek és a kajla

2008. szeptember 16. 07:45, ge komment

"Régebben küldtem nektek képeket Erikről és Barabásról, a nyíregyházi állatotthon kis lakóiról. Most szeretnék veletek újra megosztani pár pöttöm kutyit és a menhelyre szegődött kutyabarát cica, Dorina képeit, aki a többi cicát elűzi, de a pöttömökkel együtt alszik…

fotó kutya cica kölyök

Mosó Mazsola Mosodája

2008. szeptember 15. 12:49, ge komment

"Mazsola egy nagyon kiváncsi hét hetes kislány, szombat óta családunk tagja. Mindenre ugrik ami mozog, de gyönyörűen tud dorombolni - ha olyan kedve van! Minden jót" - írta a cukiságnak Attila.

fotó cica macska kölyök

süti beállítások módosítása