Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Répa, a budai talált cica

2008. október 19. 09:30, ge komment

"Én is szeretnék nektek egy cuki képet küldeni Répáról, aki kb. 1 éves, golyótlan cica. Október 12.-én találtuk a II. kerületben, jelenleg befogadott cica, aki eredeti gazdáját keresi. Annyira élvezte, hogy végre nyugodtan, meleg takarón alhat, hogy ilyen cuki alvópózokkal…

fotó cica macska alszik

A szeptemberi cukipóló nyertese a jóllakott kölyökmacska

2008. október 18. 10:00, ge komment

Hoppá, tessék ránk szólni, kicsit elcsúsztunk a szeptemberi nyertes bemutatásával. Röstelljük is rendesen, de reméljük, hogy a cicákkal és az ölbe ülő vizslával most mindenkit kárpótolhatunk.1291 kattintással Erikator reggeli utáni cicája érdemli a remek pólót. Gratulálunk!…

fotó cica kölyök cukihónap

Szőrös muffból kandikál a csincsilla?

2008. október 17. 13:51, mvmv komment

"A képen Manó látható, ahogy a környéket pásztázza, mintegy felderít" - írja Lívia. Első látásra egyáltalán nem tudtuk értelmezni, mi látható a képen. Ön szerint mi az a szőrös dolog körülötte?

fotó csincsilla

Hadvezérnek látszó törpenyúl

2008. október 17. 08:34, mvmv komment

"A képeken 2 hónapos TündérLala nevű törpenyulam látható. Némelyiken csupa víz, imád játszani a vízzel" - írja Dani. Szerintünk itt éppen olyan testtartással áll, mint egy dicső hadvezér:

fotó nyúl

Megérkezett a negyedik zsiráf Budapestre

2008. október 15. 15:01, mvmv komment

Tegnap este újabb taggal gyarapodott a Fővárosi Állat- és Növénykert zsirfácsordája. Megérkezett ugyanis Sandra, a régen várt ifjú nőstény, vele együtt összesen négy zsiráf található a városligeti intézményben. Az elmúlt néhány évben Budapesten csak két egyed képviselte…

fotó állatkert zsiráf

Loboncos lovak lazulnak lelkesen

2008. október 15. 14:03, mvmv komment

  "Nyári lovas képeinket szeretném megosztani veletek. Izlandon készültek,a lazuló lovakról. Az izlandi lóról néhány szóban: a legszembetűnőbb különbség a magyar lovakhoz képest, hogy alacsonyabbak, zömökebbek (130-150 cm magasak). Szeretnek a földre lefeküdni, amint…

fotó röhög alszik

Rágcsáló lapul a tökmag alatt

2008. október 15. 07:56, mvmv komment

"Amióta Berci velem jár dolgozni, ennyire kifárasztja a sok munka" - írja Timi. 

fotó egér alszik patkány

Tacskó + snauzer = embergyerek

2008. október 14. 08:00, mvmv komment

"Mi lesz egy nem túl szép törpesnauzer és egy tacskó szerelméből......íme a végeredmények egyike" - írja Mara és Nessy. Vagy nem is állatról van szó? A kinagyított pofaszerkezeten antropomorf vonásokat véltünk felfedezni:

fotó kutya kölyök

Helga: 51-es lábú, golyók nélküli kandúr

2008. október 13. 13:14, mvmv komment

"Ő itt helga, igazság szerint egy kigolyózott kandúr, de a sors ezzel a névvel áldotta meg. Ez a kép ugyan kb öt évvel ezelőtt készült, de az állat mit sem vesztett cukiságából azóta" - írja Alex.

fotó macska

Most engedjetek ki ebből a ketrecből lécci

2008. október 13. 07:01, mvmv komment

Judit küldte ezt a vigyorgó malacot, aki valahol a Balaton mentén próbál szimpatikus tekintetével kiszabadulni egy ketrecből.

fotó állatkert röhög malac

süti beállítások módosítása