Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Leó szilvesztere

2008. december 31. 14:30, ge komment

Boldog új évet kívánunk, minden cuki kedves olvasónknak!   "A képen Leó szerepel, aki már nagyon várta a szilvesztert. Gyorsan alkalomhoz illő öltözetet keresett, és úgy izgulta végig az egész napot. Egész nap csillogó bundában tündöklő cica-lányokról…

fotó cica macska szilveszter

A mókusmajom is kap ajándékot, bár gonoszul néz

2008. december 30. 13:19, mvmv komment

A Nyíregyházi Állatkert mókusmajma látható a képen, amelyik kapott karácsonyra egy szaloncukrot december 29.-én, és most azt próbálja ádáz tekintettel megbontani.

fotó ünnep állatkert majom

A szinkronalvás világbajnokai

2008. december 30. 09:45, ge komment

A képen Noémi cicái, Füsti és Mirci a finom meleg raidiátorhoz bújva szinkronalszanak. Irigykedünk.

fotó cica macska alszik

Kezdődik a petárdaszezon!

2008. december 29. 14:38, ge komment

A Lelenc Kutyamentő Egyesület honlapján olvastuk a minden év végén aktuálissá váló felhívást. Bár petárdázni 2005 óta tilos, ez sajnos nem akadályozza meg a durrogtatást kedvelőket abban, hogy ezzel az idétlen hülyeséggel hozzák a frászt emberre és állatra egyaránt.Hiába…

szilveszter közérdek

Beolvad a háttérbe a kaméleonmacska

2008. december 29. 07:00, mvmv komment

Égyi macskás képei között találtuk ezt a különösen kifejező darabot egy szimpatikus kaméleonról, a környezetbe olvadás folyamata közben:

fotó cica macska kölyök alszik

süti beállítások módosítása