Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Megmentették a fagyhaláltól a borzbébit

2009. február 06. 15:30, nak komment

Ezt az ötnapos borzgyereket a halál torkából mentették ki a minap a rendkívüli hóhelyzettel küzdő Angliában. Egy angol asszony különös zajokat hallott kertje végéből, amikor megnézte honnan jönnek a hangok, meglepetésére ezt a maroknyi csöppséget találta a hóban. A kihűlés szélén álló kölyköt magához vette és ezzel megmentette az életét.

A Hópehely névre keresztelt apróság már túl van a nehezén, de ez nem mondható el a fogadott nevelőszülőkről a Secret World Wildlife Rescue Centre-ben, akiknek naponta kétszer pardon, kétóránként meg kell etetni a kicsit.

A torquay-i esetről a Daily Mail számolt be, érdemes megnézni a lapban közölt többi képet is, különös tekintettel a szundikálós fotóra.

fotó kölyök borz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása