Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A póni erőszakkal fogadta örökbe a kisbárányt

2009. március 16. 08:03, mvmv komment

swns pony lamb 030006039

A Kesick nevű pónilónak nem lehetett saját gyereke, ezért otthonában, egy cornwalli farmon magához vette az egyik bárányt. A Northfoto közleménye szerint a herélt ló nem engedett senkit erőszakkal örökbefogadott utódja, a Spot nevű gyerekbárány közelébe, különösen a juhokat nem. A 15 éves póni - többek között - a bárány anyját is megharapta, csak azért, mert az Spot közelébe merészkedett. Így a farm tulajdonosának, Jeremy Hoskingnak nem volt más választása, elkülönítette a póni-bárány családot.

swns pony lamb 050006041
swns pony lamb 040006040

fotó hír bárány póni

Cukifaktor: (2/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása