Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nyolc hónapos a magyar vidék vízilova

2009. március 21. 17:16, mvmv komment

Már nyolc hónapos Buborék, Magyarország legfiatalabb vízilova, aki Abonyban, egy magánállatkertben látható, ahova úgy száz kilóval ezelőtt került, írja Bohus Péter kollégánk, az alábbi videó alkotója. Buborék megsimogatható, etethető. A riporter szerint a vízilovak bőre bekrémezett gumimatracra emlékeztett, selymes és meleg.

Az abonyi állatkert fő attrakcióján kívül még 300 állat rohangál, és téblábol a rácsokon belül: oroszlánok, zebrák, rengeteg majom, és rácsokon kívül: nyuszik, hegyi kecskék. Az alábbi videó néhány hete készült, Buborékról és társairól.

videó hír állatkert víziló

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása