Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A Bonobo kismajmok visszatérnek a vadonba

2009. június 06. 08:13, mvmv komment

Nemrég adtunk hírt a rendkívül ritka, fehér oroszlánok vadonba telepítési akciójáról. Most tizenhat bonobó majmot ért a megtiszteltetés, hogy visszatérhet gyökereihez. A képeken látható, Tembo nevű példány annak a majomcsoportnak a tagja, akiket június 14.-én engednek szabadon Kongóban. Itt található a világ egyetlen bonobó menedékhelye, ahol tizenhat példány (nyolc hím és nyolc nőstény) húzta meg magát. Húszezer hektáros alapterületű erdőben engedik őket szabadon Basankusu város közelében.


bm bonobos efg5372 04

fotó majom

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása