Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Félnapos és kilencnapos degu szuperközelről

2009. június 20. 08:20, mvmv komment

Hosszú levelet is kaptunk a nagyon kicsi degukat ábrázoló képekhez.

"Juszta és Szojuz, deguim, már több mint 3 éve vannak velem. Ez idő alatt többször volt szerencsém babaáldásban, de most végre egy megfelelő géppel is rendelkeztem a megörökítésükre. A felső képen egy fél, az alsón egy 9 napos, kissé kócos baba látható, mindketten fiúk. A deguk meglehetősen gondos szülők, hol anya, hol apa "ül" rajtuk. Most már 2.5 hetesek a kicsik, így szabályozhatatlanok, szerintem a szülők is visszasírják ezeket a nagyfejű, nyugodt babákat. Kissé még mindig fejnehezek ugyan, de árnyékként vonulnak az anyjuk (ill. a tejcsi) után, mind az öten. Mert arra 1 nap alatt rájöttek: apa az, amelyik meleg de nincs benne finom... Anya az, aki meleg is, finom is, és nyúzni is lehet némi fején ugrálással. Frissebb és egyéb képeim is vannak róluk, bár nem egyszerű a szupermakró, úgy 2-3 centiről a nagy gépet is beremegés nélkül kitartani vagy valahová letenni, ill. a kicsiket rábírni, hogy arra a másodpercre legyenek szívesek nem mozogni, mivel vaku kizárva. De azért szépen modellt álltak. Szeretettel: Lotti, Szojuz, Juszta és az 5 picúr"

 

fotó kölyök degu

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása