Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Riadt tekintetű kutya csöcseiből nagymacska lóg

2009. július 21. 13:11, mvmv komment

Tegnap megmutattuk a vöröspandákat nevelgető kutyát, de mindig tudunk durvábbat. A képen látható kutya a kelet-kínai Hefei szafari parkjában, édesanyja által magára hagyott nagymacskakölyköket fogadta örökbe.

A kínai állatkertekben egyébként mindennapos gyakorlat, hogy az újszülött medvéket, oroszlánokat, tigriseket és más vadállatokat állatkerti kutyák táplálják.

(Oroszlánkölyköket ír a sajtóközlemény, de cukiszakértői szemünk szerint az oroszlánkölyök nem foltos.) UPDATE: úgy tűnik, cukiszakértői szemünk legkevésbé sem szakavatott, mert ahogy a kommentekból is kiderül, a sajtóközleménynek igaza volt, a képen foltos oroszlánkölyöket láthatunk.

 

000T TRHkg2569383

fotó kutya állatkert kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása