Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A süket ember legjobb barátja - a kíméletlen igazság a mudiról

2009. július 30. 12:08, ge komment

Szily Laci tegnap azt mondta nekem, még sose tévedett ekkorát. Blogjában pedig megírta, miért is érzi így: "Szintetizált véleményem az, hogy a mudi ideális társa a városi embernek, amennyiben a város többi lakóit elpusztította egy járvány, vagy egy kormányzati fejlesztési program. Ha már mások is laknak a 2 kilométeres körzetünkben, a dolgok jelentősen bonyolódnak."

Nem tudunk mit hozzátenni, még sosem volt mudink, magyar vizslával és óriás snauzerrel nőzzünk föl, azok meg a legjobb fejek. Önök éltek már együtt mudival? Valóban ennyire kezelhetetlen lények ők?

ajánló kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása