Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Sétáltató Nap a Városligetben

2009. szeptember 11. 10:35, ge komment

Egy igazán szeretnivaló ötlet a Vigyél haza! alapítványtól:

"Milyen lenne, ha igazából lenne egy kutyám?” Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést, de csak kevesen tesznek az ügy érdekében. Erre a kérdésre ad választ egy izgalmas nap szeptember 12-én, szombaton.
Most végre teljesülhet sokak régi vágya és bárki kipróbálhatja, milyen gazdinak lenni.  Alapítványunk szervezésében kedves és barátságos illatos úti keverék négylábúakat sétáltathat az érdeklődő és léphet be a kutyások körébe egy rövidebb vagy akár hosszabb időre.

Mindenkit várunk a Sétáltató Napra a Városligetbe, az Ötvenhatos Emlékmű mögötti füves rétre szeptember 12-én, szombaton 13:00 és 18:00 között."

ajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása