Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Maya, az ébredező görény

2009. szeptember 14. 07:02, ge komment

geszter: maya1

"Ezt a fehér kislányt Mayának hívják, és ő egy 3 éves vadászgörény. Nagyon rossz, amikor ébren van, csak azon jár az esze, hogy mit rosszalkodhat. De aztán nagyon gyorsan kifárad, és akkor igazán cuki pózban tud aludni, mint ahogy azt a képek is bizonyítják. Persze, amikor felébresztik, alig lát ki a fejéből" - írta nekünk Ági. Őszinték szólva mi kicsit megrettentünk Mayától, de lehet hogy csak azért, mert most néztünk meg egy zombis horrorfilmet. Önök mit szólnak a rosszcsont görényhez?

geszter: maya2 geszter: maya3 geszter: maya4

fotó görény

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása