Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Léda keresi a gazdáját!

2009. november 11. 14:26, ge komment

Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit.

"A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő állatra, és becsempészte a melegbe, illetve enni adott neki. Léda életkorára még tippelni sem tudunk, de fiatal állat lehet, és éppen tüzel. Most alszik, az sem zavarja, hogy emberek ki-be járkálnak, vagy bámulják. Kézből eszik, a fekszik szót biztosan ismeri. Keressük az eredeti tulajdonosát, ha az nem jelentkezik, örökbefogadó gazdit."

 
Kattintson a több képért! A kutya combhajlatában tetoválás van, az orrán pedig egy friss seb. Reméljük gyorsan meglesz a gazdi.

kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása