Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kitúrta a macska a kedvenc foteljéből? Már megint a kutya fekszik az Ön helyén?

2010. február 18. 07:44, hdzs komment

Ha ismerősek a címben szereplő helyzetek, akkor van egy nagyon jó tippünk: Ágy, asztal tv! Mármint a remek ágyasztaltv blog, aminek bloggere az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben készült fotókat várja szeretettel. Mert ahogy írja: "...saját tapasztalatból írom, bizony rendezhetjük szebbnél szebbre a lakásunkat, telerakhatjuk akár a ledizájnosabb bútorokkal is, a mi kis kedvencünk - még ha van is külön kosara - időként vagy gyakrabban, de szívesen birtokba vesz, befoglal egy-egy általunk is gyakran használt bútordarabot, szinte minket is „kitúrva” onnan." Úgyhogy hajrá gazdikat kitúró kis kedvencek és gazdik, elő a fényképezőgéppel!

Kérjük, hogy képeiket ne nekünk küldjék, hanem az Ágy, asztal, tv e-mail címére, IDE.

ajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása