Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Földimalacbébi a győri állatkertben!

2010. március 11. 14:23, ge komment

A ritka földimalacokból az egész világon alig több mint 60 példány él állatkertekben, a győri pár azonban olyan jól érzi magát, hogy a napokban egy kölykük (Baby Aardvark) is született, olvastuk a kisalfold.hu-n.

A győri nőstény nagyon jó anyának bizonyult, s az 1680 grammal született kölyök alig egy hét alatt egy kilót gyarapodott. Lassan kezdi felfedezni lakóhelyét, már egyedül is kisebb sétákra indul. A kölyök az első három hónapot az anyjával kettesben tölti, ezután ismerkedhet meg apjával is. A részletekért kattintani, a következő videón meg elolvadni szíveskedjenek.

 


Fotó: Kovács Róbert

fotó videó hír állatkert földimalac

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (3,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása