Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A világ legnagyobb húsvéti nyula

2010. április 05. 13:09, mvmv komment

Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.

A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves Georgia Hadleyvel az angliai Worcesterben élnek, és a Northfoto információi szerint Darius még növésben van.

A Daily Mail azt írja, Darius 12 répát, hat almát és két káposztát eszik naponta.

Múlt héten a Guinness bizottság a világ legnagyobb nyulának nyilvánította. A bizottság nem az állat súlyát, hanem hosszát figyeli, mert nem akarja, hogy a gazdik az elismerés reményében túltáplálják állataikat.

fotó nyúl hír

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (4,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása