Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A világ legritkább állata irdatlanul cuki

2010. július 20. 11:44, mvmv komment

loris2

Az elmúlt több mint hat évtizedben a nagyszemű karcsú lóri (Loris tardigradus nyctoceboides) igen ritkán került az ember szeme elé, ezért a tudósok azt feltételezték, hogy már kihalt. Mindössze négyszer sikerült 1937 óta meglesniük a tudósoknak, 2002-ben pedig a kutatók a szemében visszatükröződő fény alapján azonosították az aprócska állatot.

A világ egyik legritkább állatából talán csak hatvan él Srí Lanka trópusi erdeiben. Most először sikerült lefotózni. A lórival kapcsolatos további részletekről

itt olvashat

.

fotó hír majom

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása