Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Dani, Ági, Mia és Kleo vizslanaplója

2010. július 28. 06:42, ddq (törölt) komment

Ez most nem egy megszokott cukiság poszt lesz, hiszen nemcsak állatokról és nem feltétlenül cuki állatokról szól, hanem két fiatal párról.
Ági és Dani hozott pár döntést, aminek a következménye az lett, hogy jelenleg valahol vidéken élnek Miával és Kleóval a két magyar vizslával.
Nem feltétlenül a szokásos cukorfalat tündibündi drágaságok hanem két végtelenül értelmes és csodálatos élőlény. (igen, imádom a vizslákat, elfogult vagyok)

Itt blogolnak nagyon sokat vizslákról, néha a házi készítésű gyrosról, néha pedig a nem nagyvárosi élet szépségeiről. Érdemes figyelni és követni a mindennapjaikat.

kutya vizsla

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása